Informationspaket Att väcka mänskliga rättigheter till liv

Om du blir ombedd att namnge alla dina mänskliga rättigheter, kan du göra det? Om ditt svar är nej, så är du inte ensam. De flesta människor kan namnge rättigheter som yttrandefrihet och religionsfrihet, men väldigt få känner till alla sina mänskliga rättigheter.

Dessa trettio rättigheter fastställdes av FN år 1948 i den Allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna. Om fler människor kände till och insisterade på sina rättigheter, skulle världen vara långt mer fridfull och civiliserad.

Detta kostnadsfria paket ger dig dock information som du kan använda för att informera dig själv och andra om den Allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna, samt vidta åtgärder för att göra drömmen om mänskliga rättigheter till ett faktum.

I din kostnadsfria informationssats om Mänskliga rättigheter ingår:

  • Dvd:n med en förhandsvisning av dokumentären, Historien om mänskliga rättigheter – en kraftfull film som definierar mänskliga rättigheter för alla.
  • Häftena Berättelsen om mänskliga rättigheter och Vad är mänskliga rättigheter?
  • En guide med åtgärder du kan vidta för att åstadkomma medvetenhet och förståelse för mänskliga rättigheter, och omedelbart börja åstadkomma en förändring.

Fyll i formuläret till höger för att få ett kostnadsfritt paket.

BESTÄLL EN
SATS GRATIS

Fyll i formuläret nedan och erhåll en sats GRATIS.

[?]